© Varna24.bg Умна пейка ще заработи от днес в Детския кът

...
© Varna24.bg Умна пейка ще заработи от днес в Детския кът
Коментари Харесай

Ново съоръжение в Морската градина във Варна, дали ще оцелее?

© Varna24.bg 

Умна скамейка ще проработи от през днешния ден в Детския ъгъл на Морската градина, оповестиха за Varna24.bg създателите на плана. 

Те са трима другари от детинство, които решили да създадат нещо потребно за Варна. Зад концепцията, финансирана по план " Младежка претовареност " към Община Варна, стоят Баркев Киркоров, Младен Николов и Росен Гевшеков. 

Умната скамейка е ситуирана до езерцето в парка и ще дава опция за зареждане на мобилни телефони от през днешния ден, а от другата седмица и за прилагане на безвъзмезден безжичен интернет, изясни за медията ни Баркев. 

" Искахме да създадем място, където да се събират младежите и да поддържат връзка. Държахме да е екологична като произвеждане, по тази причина ще се зарежда със безоблачен панел. Изработена е от алуминий и стъкло. Отстрани има екран, на който ще се завърти любопитна информация за Варна, ще се популяризират туристически обекти в града, ще се употребява и за реклама ", описа Бари. 

Той е уверен, че творението им ще оцелее, поради това че е на място с човекопоток, където има защита и непрекъснат личен състав, който ще следи за опазването й.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР